Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 30 K ile Ne İş Yapılır?

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Arkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
Eğer uğraşırım diyorsan araba alım satım yap her arabadan 5-10 kaar edersin . 1 senede 1 ev parası eder

Yasinozdull

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
120
150
43
Dostum araba al satla her arabadan 5 10 bin kar etmesi çok zor benim önerim arkadaşın dediği gibi e ticarete başla bu devirde para internetten kazanılır ama iyi bir sistem ve ekip gerekli ama daha önemlisi önce şu kriz filan bitsin sonra başla yoksa çok temiz batarsın

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Dostum araba al satla her arabadan 5 10 bin kar etmesi çok zor benim önerim arkadaşın dediği gibi e ticarete başla bu devirde para internetten kazanılır ama iyi bir sistem ve ekip gerekli ama daha önemlisi önce şu kriz filan bitsin sonra başla yoksa çok temiz batarsın
Takip edicek işte bazıları durumi kötü olduğu için acil satiyor ucuza alır 5-10 ekler satar

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,518
6,226
113
dostum tanıdığın vs varsa ihaleyle kazalı veya icralık araba al çok düşeş oluyor ama ihaleye girmek mesele

Dexter

V-İ-P üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,120
300
83
Letgodan elektronik urün al sat . Benim arkdas 2000 tlyle girdi suan 29000lik araba aldi kendine. En azndan 5biniyle dene cok saglam kar birakiyor.

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
@Eren44 usta inancın olsun bende de bir araba var 25-27 bin ediyor. Normalde bu yaz teyzemle ortak olup etüt merkezi açacaktık. Virüs engel oldu. Bende senin gibi hep düşünüyorum. Şuan için tavukçu bayiliği almayı düşünüyorum ama sadece düşünce bu. Kışı beklemeyi düşünüyorum aslında peder emekli olacak ordan 80-90 bin ikramiye alacak. Güzel bir şey yapmayı planlıyorum bende. İlerde keşke demek istemiyorum. Şansımı bir şekilde denicem

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
E-ticaret bana da mantıklı geldi. Hiç düşünmedim bunu. Bir araştırmak lazım

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
2-3 k sermaye daha bul kardeşim arabaya biraz patates soğan vs al yavaş yavaş satmaya başla hem ticaret yaparsın hem para kazanırsın hemde arabanı satmak zorunda kalmazsın millet dışarı çıkamıyor illaki ihtiyaç çıkacak en kötü 2 çuval patates 2 çuval soğan çürütürsün satamazsan araban elinde kalır riski en aza indir bence

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
@xmen7772 hocam doğru diyorsunda dediğin işin bence ilerisi yok. Yani mesela benim istediğim öyle ilerde trilyonlar kazanmak değil ama aylık net kendine kalan kazancın 15-20 bin civarı olması lazım. Aslında yabancı ülkeleride araştırıp oralardan değişik tarzda birşeyler getirmekte olabilir

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
bence şuan iş kurmak için ideal bi zaman değil kardeşler hayatımızı devam ettirmek için mecbur kalırsak menkul veya gayrımenkullerimiz varsa nakite çevrebiliriz onun için midyata giderken evdekinden de olmamak için bi tavsiyede bulundum yoksa ALLAH neyi nasip ederse onu yaşıyoruz zaten saygılar