Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 30 K ile Ne İş Yapılır?

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
Arkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?

zaz408

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
377
62
28
Arkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
e ticaretden anlıyosan e ticaret sitesi kur ucuza ürün getir aliexpresden sat sitende masraf tahmini alan adı vs 3000 gider şirket kurma 3 4 binde o gitsin reklam meklam işin akarsa 1 yıla kosesin sadece teori

banko1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,140
3,748
113
maske ve dezenfektan işini ğir yada tabut i

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,146
4,499
113
şu dönemde paranı riske atma bekle piyasa düzelsin

zaz408

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
377
62
28
yada amcaoglu aradı gecen almanyadan stutgar diyor 1 basıorsun 3 alıyorsun bas 30 bini al 90 bini ligler acılsın amca oglu kesin dedi banko

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Ama tabi ilk once piyasanın düzelmesini bekle bira?

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
620
113
Riskli şu dönem altın dolar felan alma geri aşağı çekerler ama e ticarette muazzam para var birde pazarcılık yaparım dersen pazarcılık yapıyoruz biz 1 liraya alıp 2.5 satıyoruz kar ettıgımız gibi yıcek parasıda vermıyoruz

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
620
113
Bir tabla ile başlamıştım şuan şükür arabamıda aldım arsamı da darısı evliliğe yaş 26

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Nap biliyon mu kanka simdi ustunu giyin arabana bin 1 2 tur at sonra gel tekrar kapının önüne parket yillarca senin olarak orda kalsın :) her yer kapalı sen iş diyosun otur evinde batmak istiyosan o farkli ama yok ben istemiyorum diyosan hayat bi duzelsin ondan sonra tekrar bu konuyu aç arabana yazık etme

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
Nap biliyon mu kanka simdi ustunu giyin arabana bin 1 2 tur at sonra gel tekrar kapının önüne parket yillarca senin olarak orda kalsın :) her yer kapalı sen iş diyosun otur evinde batmak istiyosan o farkli ama yok ben istemiyorum diyosan hayat bi duzelsin ondan sonra tekrar bu konuyu aç arabana yazık etme
Knk kriz sonrası acıcam zaten arabanin piyasa değeri 70 civarı ama hepsini risk etmek g.t ister :) ufak bı yemek dükkanı açmayı planlamistim bı ara

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
Gardaşım stuttgart a bas

urass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
125
43
Kardeşim yemek işi falan zor işler en güzeli yağ ,un,şeker,çay toptanciligi yap.spot olarak

Lacoste52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
469
125
43
Selam arkadaşlar bu ışıklı roulet den bütün rakamlara bassam 100 katı gelince ödeme yaparlarmi veya yapan site varmi
Oynadığın siteye dikkat et, bazı siteler 16 rakamdan fazla kabul etmiyorlar. Gerçi lighting rulette ayrı bir ayar dönebilir sonuçta bir tanesi 50 ya da 100 kat falan gelecek. Bak benim de aklıma soktun şimdi :)