- 7,688
- 1,947
- 113
Arkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
Işıklı Rulet sistemi de yeni çıktı galibaSelam arkadaşlar bu ışıklı roulet den bütün rakamlara bassam 100 katı gelince ödeme yaparlarmi veya yapan site varmi
e ticaretden anlıyosan e ticaret sitesi kur ucuza ürün getir aliexpresden sat sitende masraf tahmini alan adı vs 3000 gider şirket kurma 3 4 binde o gitsin reklam meklam işin akarsa 1 yıla kosesin sadece teoriArkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
Baskan bilgin varmi yaIşıklı Rulet sistemi de yeni çıktı galiba![]()
Evet bu krizde en mantıklı iş bumaske ve dezenfektan işini ğir yada tabut i
şu dönemde paranı riske atma bekle piyasa düzelsinArkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
Bencede ya da araba al sat takip ister ama madem boşsun iyi takip edersen sitelerden ucuza araba alip daha pahaliya satabilirsinşu dönemde paranı riske atma bekle piyasa düzelsin
Knk kriz sonrası acıcam zaten arabanin piyasa değeri 70 civarı ama hepsini risk etmek g.t isterNap biliyon mu kanka simdi ustunu giyin arabana bin 1 2 tur at sonra gel tekrar kapının önüne parket yillarca senin olarak orda kalsınher yer kapalı sen iş diyosun otur evinde batmak istiyosan o farkli ama yok ben istemiyorum diyosan hayat bi duzelsin ondan sonra tekrar bu konuyu aç arabana yazık etme
Gardaşım stuttgart a basArkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
Kardeşim yemek işi falan zor işler en güzeli yağ ,un,şeker,çay toptanciligi yap.spot olarakArkadaşlar askerden geleli 4 ay oldu şu an issizim 2 sene önce kendime araba almıştım çalışıp şimdi satmayı planlıyorum bu kriz sonra sizce nasıl bı iş yapmayalım Fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum ?
van Nistelrooy 90 da yere atar hakem penaltı verir bana yazık olur reisGardaşım stuttgart a bas
Oynadığın siteye dikkat et, bazı siteler 16 rakamdan fazla kabul etmiyorlar. Gerçi lighting rulette ayrı bir ayar dönebilir sonuçta bir tanesi 50 ya da 100 kat falan gelecek. Bak benim de aklıma soktun şimdiSelam arkadaşlar bu ışıklı roulet den bütün rakamlara bassam 100 katı gelince ödeme yaparlarmi veya yapan site varmi