- 2,460
- 2,151
- 113
avratlar frenlemesse gelır
Çek ligi problem su anda .. son ceyrek 39 sayi gerekiyir..Istanbul universitesi geldi cunku 10 sayi kaldi 6 dakika var.avratlar frenlemesse gelır![]()
avratlra oynama kanka hıc bellı olmuyor alr ılk yarı alt gıdenı ust yapıoalr ust gıdenı oyle bı alta cekıoalrkı ben bulasmıom artık bayanlaraÇek ligi problem su anda .. son ceyrek 39 sayi gerekiyir..Istanbul universitesi geldi cunku 10 sayi kaldi 6 dakika var.
Sinerji lazim çeklere...
Sureye gore atma ihtimalleri var dur bakalim bi 5 dakikayi gorelimde..30 lazım surede ıyı de guven yok ınankı
bu skorda ılk 5 dakklar 40 falan goruyor genelde ama ev 3. peryt frenleyınce zora gırmıs bakalımSon 5 dakika 20 sayi lazim her dakika 4 sayi ..
saglık olsun süre cok azaldı yattı buyuk ıhtmalOlmadi maalesef.. 3.periyod ev hizli basladi ama devami gelmedi periyod sonuna dogru atamadilar...
Almanya da geliyodu ne guzel ..
oda güzel gidiyor kanka götingen ismi gibi birseyler yapmassa geldı say bunudaAynen mucize oldu geldi mac ..son maca kaldik almanya ligine.
geldi olarak bakıyorum ona artık rahat olBrose basket ilk yari 51 44 bitti.Barem 174.5 su anda..16 sayi öndeyiz umarim sakatlik cikmaz ..
@korhankaya48
Doatum yeni girebildim durum ne suanBrose basket ilk yari 51 44 bitti.Barem 174.5 su anda..16 sayi öndeyiz umarim sakatlik cikmaz ..
@korhankaya48