http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2023 Yılınız Nasıldı

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,180
17,956
113
5k borçla girdim 380k borçla çıkıyorum.
Türkiye ekonomisi böyle çökmedi. Bu bağımlılğa son vereceğim bir yıl diliyorum.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,689
2,775
113
Evet arkadaşlar 1 yılı daha geride bırakmamıza az bir zaman kaldı.2023 yılınız nasıldı.
Beni sorarsanız çok kötüydü tam bir felaket.2023 yılına girerken de parasızdım şimdide öyle.
Her yeni yıla girerken güzel dileklerle giriyorum fakat hep sonu hüsran.Bakalım 2024 nasıl olacak.
Biliyorsunuz 2023 şubatta asrın felaketi depremi yaşadık.Bende kendi içimde felaketi yaşadım.
Yaşıyoruz iştee..Sağlığımız iyi çok şükür ama yaşıyoruz.Bunun neyine yaşamak denirse..
Elbet düzelir herşey umarım.Herkesin hakkında hayırlısı olsun dostlar.Herkese bol şanslar.
Türkiyede hiçbirşey cennet bahçesi olmaz. Bu ülkenin insanları rahat bir gün yüzü göremez. Çünkü bu eşyanın tabiatına aykırıdır. Atatürkün gençliğe hitabesini okursanız anlarsınız. Çünkü bu ülkeyi kimse bize altın tepside vermedi ve parayı yöneten, dünyayı döndüren emperyal devletler bizimle her zaman uğraşacaklar. Bu topraklarda hep planları oldu ve bu bitmeyecek. Bunun içinde iktidarı da muhalefeti de dizayn ettiler. Hepsi bunların adamları. Sizin siyaset diye izlediğinizse bir tiyatro. Hacivat Karagöz ortaoyunu.

Son düzenleme:

Shewinsko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,634
2,710
113
Kumar bağımlısı olan bizlerin, geçip giden senelerde kaybettikleri çok ama çok fazladır. Ve her sene daha da kötü olmaya devam etmektedir. Allah yardımcımız olsun.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,916
4,858
113
Türkiyede hiçbirşey cennet bahçesi olmaz. Bu ülkenin insanları rahat bir gün yüzü göremez. Çünkü bu eşyanın tabiatına aykırıdır. Atatürkün gençliğe hitabesini okursanız anlarsınız. Çünkü bu ülkeyi kimse bize altın tepside vermedi ve parayı yöneten, dünyayı döndüren emperyal devletler bizimle her zaman uğraşacaklar. Bu topraklarda hep planları oldu ve bu bitmeyecek. Bunun içinde iktidarı da muhalefeti de dizayn ettiler. Hepsi bunların adamları. Sizin siyaset diye izlediğinizse bir tiyatro. Hacivat Karagöz ortaoyunu.
Adamsın , özetle işin aslı astarı bu !!