http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 2023 Avustralya Açık Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
1,640
113

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,831
2,855
113
Medvedev, Zverev gibi sakatlıktan haftalar, sonra çıkmış üst klas tenisçiler ilk birkaç maçta sürpriz şekilde kaybedebiliyorlar. Djokovic bile bunu yaşadı. O oranlar altın değerinde. Tenis biraz tempo ve form tutma işi. Büyük tenisçiler bile biraz ara verdiğinde ilk birkaç maç kötü sonuçlar alır. Medvedev birkaç ay önce fıtık ameliyatından tenise döndüğünde çok güzel oranlar tutturmuştum. Rakiplerine hep 3 katı 5 katı oranlar veriyordu

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
canlı giden maçlarda güçler eşit kararsız kaldım gittim antalya kadınlar çiftler maçına oynadım lodikovaya bizimkilere karşı oynuyorlar ilk seti aldılar kazanırlarsa kupon gelir kaybederlerse bizim ülkenin takımı kazanır :)

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
canlı giden maçlarda güçler eşit kararsız kaldım gittim antalya kadınlar çiftler maçına oynadım lodikovaya bizimkilere karşı oynuyorlar ilk seti aldılar kazanırlarsa kupon gelir kaybederlerse bizim ülkenin takımı kazanır :)
Bizim Türklerin kolay kolay maç kazandıklarını görmedim rahat ol

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Bizim Türklerin kolay kolay maç kazandıklarını görmedim rahat ol
servisi kırdılar rakibin setler 1-1 olursa tie break oluyor galiba üçüncü set oynanmıyor tiebreakte kazanabilirler medvedev maçı güzel geçiyor yalnız

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
servisi kırdılar rakibin setler 1-1 olursa tie break oluyor galiba üçüncü set oynanmıyor tiebreakte kazanabilirler medvedev maçı güzel geçiyor yalnız
Biliyorum ben bütün tenis turnuvalarını kurallarını :) rahat ol alamaz Türkler 2-0 biter