- 34,546
- 19,154
- 113
Depo vibrator dolar aw+18 ürünler tutar
Depo vibrator dolar aw+18 ürünler tutar
Onunda alıcısı çok erkek iç çamaşır kadın fantezi çamaşırlar falan gidiyo baya+18 ürünler tutar
@Enişte ile o ise giricez+18 ürünler tutar
odada yanlışlıkla düştüğünü hayal et g... agzım..a her yerime girer 😁Depo vibrator dolar aw
satar bence çok satar kaldırıcı indirici oturtucuOnunda alıcısı çok erkek iç çamaşır kadın fantezi çamaşırlar falan gidiyo baya
Tovbe tovbe sabah sabah aklimiza neler getiriyorsun dost yapma yanarizodada yanlışlıkla düştüğünü hayal et g... agzım..a her yerime girer 😁
Kotu niyetle gülmedim ya şuan tam hatirlayamadim yaşlı adamın idare edin 😂😂Bana gülmüş yeni farkettim inandırıcı gelmedi galiba 🤔
Bizim Türklerin kolay kolay maç kazandıklarını görmedim rahat olcanlı giden maçlarda güçler eşit kararsız kaldım gittim antalya kadınlar çiftler maçına oynadım lodikovaya bizimkilere karşı oynuyorlar ilk seti aldılar kazanırlarsa kupon gelir kaybederlerse bizim ülkenin takımı kazanır![]()
servisi kırdılar rakibin setler 1-1 olursa tie break oluyor galiba üçüncü set oynanmıyor tiebreakte kazanabilirler medvedev maçı güzel geçiyor yalnızBizim Türklerin kolay kolay maç kazandıklarını görmedim rahat ol
Biliyorum ben bütün tenis turnuvalarını kurallarınıservisi kırdılar rakibin setler 1-1 olursa tie break oluyor galiba üçüncü set oynanmıyor tiebreakte kazanabilirler medvedev maçı güzel geçiyor yalnız
An itibariyle 1.98 oran şuan 1.02 olduHurkacz 2-0dan maçı vermez oranı iyi 1.98
oyun puanında güzel ace attı izliyorum şu an o maçı 5-2An itibariyle 1.98 oran şuan 1.02 oldu
Khachanovun az önce oranı 2.36ydu onu paylaşıyordum buraya tie breaki 1-6dan 6-6 yapmış şuan oran 1.38oyun puanında güzel ace attı izliyorum şu an o maçı 5-2
tiafoe vermez herhalde diye kapattıydımKhachanovun az önce oranı 2.36ydu onu paylaşıyordum buraya tie breaki 1-6dan 6-6 yapmış şuan oran 1.38
Garip şeyler oluyor maçta 8-8 şuantiafoe vermez herhalde diye kapattıydım![]()