- 6,644
- 5,634
- 113
Evet bu tahminimiz de geldi sayılır oran şuan 1.04Sinner çok güçlü rakip olsa da Tsitsipas 2-0dan maç vermez oran 1.98
Evet bu tahminimiz de geldi sayılır oran şuan 1.04Sinner çok güçlü rakip olsa da Tsitsipas 2-0dan maç vermez oran 1.98
minaur runedan iyi demedim zaten rune-rublevle oynuyor alakaları yok djokoya karşı de minaur kendi evinde bir set alacak benceMinaur şuan Runenin yanından bile geçemez o derece formda Rune
Turnuvanın en büyük sürprizini linette yaptısabalenka ve tsitsipas kazansın dedik ikiside gümbür gümbür geliyor özellikle sabalenka set vermeden devam ediyor adelaide 1'de kazandırdı yeterince turnuvayı alarak avustralya açıktada yatırmadı şimdilik
erkeklerdede paul ispanyolları harcadı davidovich ve agutu eledi davidovich yener diyordum ben o maç öncesi meselaTurnuvanın en büyük sürprizini linette yaptı
O Tommy Paul da çok dengesiz biri aynı Rublev gibi ne zaman yeneceği ne zaman kaybedeceği belli olmuyorerkeklerdede paul ispanyolları harcadı davidovich ve agutu eledi davidovich yener diyordum ben o maç öncesi mesela
ortada o maç misli girme yineÇiftler finalinde ev sahibi avantajıyla Kubler-Hijikata ikilisine oynanır mı sizce benim bir 3-5 bir şey atasım var
aynen bir konu yakışır turnuva başından beri inandık
Ekli dosyayı görüntüle 301594