Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 2023 Avustralya Açık Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Bu konuyu fikir alışverişi ve tahmin için açıyorum.Ben kendi tahminlerimi akşam paylasicam.Eylul ayında Amerika Açık bana ilaç gibi gelmişti ama ondan sonra işler tersine döndü. Umarım Avustralyada toparlanabilirim

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1
Kupon kazancı 1₺

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Schwartzman hem çok kötü formu var hem de sakatlığı var rakip bu seviyelerin oyuncusu değil ama bu haldeki adamı yenebilir.Oleksii 2.60 orandan bu maçı alma ihtimali çok yüksek ama maçın ortasında schwartzman maçtan çekilebilir o yüzden bets10 gibi çekilen adamı kaybetti olarak sonuclandiran sitelerde oynayın

Ekli dosyalar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,990
37,147
113
Schwartzman hem çok kötü formu var hem de sakatlığı var rakip bu seviyelerin oyuncusu değil ama bu haldeki adamı yenebilir.Oleksii 2.60 orandan bu maçı alma ihtimali çok yüksek ama maçın ortasında schwartzman maçtan çekilebilir o yüzden bets10 gibi çekilen adamı kaybetti olarak sonuclandiran sitelerde oynayın
Oleksinin foto niye öyle 14 yaşında gibi

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Davidovich Fokina-Alexander Bublik
Fokinanin formu şuan daha iyi 1.71 orandan Fokina yener

Kieller67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
257
63
Ben bu şekilde iki kupon yaptım bugüne, ilki en güvendiğim maçlar ikincisi ya tutarsa

1673910479276.png1673910606793.png