- 1,409
- 727
- 113
Dün tecilimi bozmanın son günüydü.Gittim berbere tras oldum sonra foto çekildim fotografcida sonra eve gidiyorum icim icime sigmiyor asker olcam hayirlisiyla gider gelirim hayat simdi basliyor filan her neyse eve giderken acilin önünden gectim corona testi yapiĺan yerin orda da kimsecikler yok.En ufak belirtim yok zimba gibiyim oylesine test oldum gece 11 sularinda telefonla haber verdiler,beynimden kaynar sular dokuldu.Tabi hemen evde aile bireyleri oldugu icin baska bi yere gittim bende belki bulasir vs diye.Tam 10 gundur birak evden cikmayi pencereden kafami cikartmadim berbere gitmesem test olmucam o derece yani.Evdekiler yaklasik 1 ay once korona olmustu evde ben haric herkes pozitifti ve 3 4 kere test yaptirmama ragmen negatif cikmistim ,yaklasik 10 gün önce evdekiler negatif e donunce bende yanlarina gittim tekrar 10 gundur disari cikmiyodum evden mi bulasti tekrar anlamadim,umarim benden baskasina bulasmamistir dun agrilardan uyuyamadim sayilir o kadar da dikkat etmeye ragmen nasil lanet bir hastaliksa geldi bizi buldu harbi sakınan göze çöp batiýor.Diyecegim şu yeni yıla son 1 saat kala haber geldi sagolsun 2020 finali de guzel yapti yani