- 313
- 205
- 43
United Airlines'a ait UA890 sefer sayılı uçak 2017'de başladığı Şangay-San Francisco uçuşunu 2016'da tamamladı.
Sizce uçağa ne oldu arkadaşlar?
kült tv nin kanalında izlediydim bunu ama farklısını. 30-40 sene sonra piste geri iniyorduUnited Airlines'a ait UA890 sefer sayılı uçak 2017'de başladığı Şangay-San Francisco uçuşunu 2016'da tamamladı.
@dusting34 kültü biliyonmu hocamkült tv nin kanalında izlediydim bunu ama farklısını. 30-40 sene sonra piste geri iniyordu. teori videolarını seviyorum ama hepsi aşırı saçma. yinede izliyorum
Biliyorumda fazla.ilgimi cekmiyo o kanal. Ayhan çakmur , berat yılmam , kaan ünsal alphan , populer bilim, düşünen insan kanallarinin videolari daha güzel oluyo ,anlatimlari guzel@dusting34 kültü biliyonmu hocam
enes batur yutup budurBiliyorumda fazla.ilgimi cekmiyo o kanal. Ayhan çakmur , berat yılmam , kaan ünsal alphan , populer bilim, düşünen insan kanallarinin videolari daha güzel oluyo ,anlatimlari guzel
Hangisi enesbaturenes batur yutup budur
onu boşver şu belgesel çok güzel yavHangisi enesbatur
şu hayatta gerçeğin ne olduğunu anlamak istiyorum ölünce yaşamın devam ettiğine inanmak istiyorum belki devam ediyor ama farklı bedenlerde herşeyi unutarak doğuyoruz. izlemediysen izleonu boşver şu belgesel çok güzel yav
İzliyorum bunlari ,çoğu mantıklı geliyo ,teist yapacaklar bizi sonunda 😄şu hayatta gerçeğin ne olduğunu anlamak istiyorum ölünce yaşamın devam ettiğine inanmak istiyorum belki devam ediyor ama farklı bedenlerde herşeyi unutarak doğuyoruz. izlemediysen izle