- 36,930
- 37,101
- 113
Bastık kardeşim 3 bin ben 2binde @AllanSaintMaximin kardeşimiz bastı gelmezse 5k borçlusunDost fluya ms 1 oyna
Bastık kardeşim 3 bin ben 2binde @AllanSaintMaximin kardeşimiz bastı gelmezse 5k borçlusunDost fluya ms 1 oyna
@bhs bak kardeşim yarın kira ödemesi var sana güvenip bastıkBastık kardeşim 3 bin ben 2binde @AllanSaintMaximin kardeşimiz bastı gelmezse 5k borçlusun
Sınıfın fotokopi parasını bastık dost@bhs bak kardeşim yarın kira ödemesi var sana güvenip bastık
Yanıldığıma çok mutluyum. Kazananlara tebriklerBu maç o 2 den 1 maçı değil işte...
Milleti 2 den 1 e alıştırdılar... buna da gel gel yapıyorlar bence... insallah tahminimde yanılırım ve 1 gelirde 350 orandan holiyi alırız...
Sende benim gibi hem fakir hem öngörüsüzsün3.3 bitecek gibi duruyor
Fakirim evet ama öngörüm iyidir genelde 😁Sende benim gibi hem fakir hem öngörüsüzsün
😃😃😃
Belli belli 3-3 olcak yazar yazmaz 4-2 oldu😃Fakirim evet ama öngörüm iyidir genelde
İyi işte millet kazansin totem say bunu ben yeni gördum bunu güzel analiz benim hissin 3.3 tu tabi kazanan arkadaşlara tebriklerBelli belli 3-3 olcak yazar yazmaz 4-2 oldu😃