http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol 12 Dev Adam Final İçin Sahada

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,927
28,527
113
Bekle bizi Almanya Türkler geliyor bakalim almanlarda alpiyi ercani larkini nasıl savunacaklar

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,526
1,960
113
Helal size Türkiyeeemmmmmm🇹🇷🇹🇷🇹🇷tüyler diken diken izledikkkk🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
785
113
fark atmısız la fınalde kımle oynuyoruz

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
684
93
Bu kadar ezeceğimizi tahmin etmiyordum final rakibi bence başından beri finalde olacağı belli olan almanya inanılmaz zor bir maç olacak ben kadro olarak almanyayı 1 tık önde görüyorum ama bugün oynadığımız oyunu oynarsak kupayı alma şansımız var allahın izniyle alıcaz kupayı

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,236
3,640
113
Almanların hücum çok iyi ama bizim 3 linkler bizi kurtarır

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
174
43
Son topla kaybedicez yada kazanıcaz gibi bir hissiyat var içimde

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,017
4,929
113
2002 Dünya kupasında tarihi bir 3. elde ettik ama nedense 😏 o yıldan nefret ediyorum, 3. lük kupasiyla beraber bir şeyi daha aldık içimize , burnuma pis kokular geliyor, her nedense böyle zahirde sevindirici olayların ardından kol böreği nasıl yenir dersi alıyoruz, ayrıca bilim insanları bangır bangır deprem uyarısı yapıyor, gündemde politik çöplükten başka birşey yok, Dünya'da Nepal, Endonezya ve Fransa gibi acaip gelismelere sahne olan ülkeler var devamı geliyor, ben biliyorum bu işin nereye varacağını, ama bu her zamanki terane olmayacak, salla gitsin Hacı abi olmayacak, bir Fransız devrimi gibi dünyayı kökten etkileyecek olaylara gebe bir zamandayız.Birseyler yapılması lazım, , bu sel bizi de alır götürür, millet aklını artık çok gecikti ama, mutlaka başına almalı