6 May 2021 #241 Hermes07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 587 366 63 Galatasaray571' Alıntı: Dostum her insan bir degildir onun yaptigi ne kadar yanlissa seninkide yanlis Genişletmek için tıkla ... Bn ifsa ederim abi kimse para istemesin kimseden burasi hayir kurumu degil
Galatasaray571' Alıntı: Dostum her insan bir degildir onun yaptigi ne kadar yanlissa seninkide yanlis Genişletmek için tıkla ... Bn ifsa ederim abi kimse para istemesin kimseden burasi hayir kurumu degil
6 May 2021 #242 I ismail22 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,868 1,328 113 Hermes07' Alıntı: Bn ifsa ederim abi kimse para istemesin kimseden burasi hayir kurumu degil Genişletmek için tıkla ... Senden hayır için isteyen kim kardeşim adam gibi yazdım özelden yarın sabah vericem dedim bukadar bu yaptığın yanlış hareket ama olsun canin sağolsun
Hermes07' Alıntı: Bn ifsa ederim abi kimse para istemesin kimseden burasi hayir kurumu degil Genişletmek için tıkla ... Senden hayır için isteyen kim kardeşim adam gibi yazdım özelden yarın sabah vericem dedim bukadar bu yaptığın yanlış hareket ama olsun canin sağolsun
6 May 2021 #243 Hermes07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 587 366 63 ismail22' Alıntı: Senden hayır için isteyen kim kardeşim adam gibi yazdım özelden yarın sabah vericem dedim bukadar bu yaptığın yanlış hareket ama olsun canin sağolsun Genişletmek için tıkla ... Para icin kimlik fotosu atacak adamdan korkacaksin gec o isleri
ismail22' Alıntı: Senden hayır için isteyen kim kardeşim adam gibi yazdım özelden yarın sabah vericem dedim bukadar bu yaptığın yanlış hareket ama olsun canin sağolsun Genişletmek için tıkla ... Para icin kimlik fotosu atacak adamdan korkacaksin gec o isleri
6 May 2021 #244 B babayigit20 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,139 460 83 bu nedir bilen söylerse sevinirim.. yeni başvurdum bu yazıyor..
6 May 2021 #245 Başkan Admin Yönetici Administrator Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 80,008 80,179 21,113 Bu konun tekrar forumda açılması yasaktır. Farklı bir bilgi arıyorsanız google dan aratabilirsiniz.