- 78,227
- 50,325
- 113
Valla doğru ben de bi bunu oynuyordum hala oynuyorumBı bunu oynuyodum buda bozdu iyice yakında at yarışı zar at rengi bul da derler![]()
Hesabi patmatmasinlar diye kullanıci adini gizlemissin ama site belli dost 2fa acYa kumardan kaçalım diyoruz forumdan çıktım okeye girdim önüme gelene bak,101 Okeye bile aviatör gelmiş 😅😅
İnsanların bilinçaltına yerleştirmek için her şeyi yapıyorlar çok küçük gibi görünen detaylarla aslında büyük algılar yapılıyorEkli dosyayı görüntüle 497912
Paralı adamlar makara yapar dost gel bakalım dmHesabi patmatmasinlar diye kullanıci adini gizlemissin ama site belli dost 2fa ac
40k maasa ucak bileti aldik dost simdi sigara lazim. Busines clasta sigara serbestmisParalı adamlar makara yapar dost gel bakalım dm
Valla 1ay oldu oynamiyom kumardan beter yaptı beni 10k temiz yatırdım buna..Valla doğru ben de bi bunu oynuyordum hala oynuyorum
Hayatımda hiç yatırmadım çünkü hep kazanırım ortalamam 49Valla 1ay oldu oynamiyom kumardan beter yaptı beni 10k temiz yatırdım buna..
Bunda ekleme varmiydi dost..ifadeni alırım bı araHayatımda hiç yatırmadım çünkü hep kazanırım ortalamam 49
Bnde cok oynuyorumda daha 1lira yatirmadim niye para yatiriyorsuñki bide 10k!ne kazanicaksin kardes 10 k yatirilirmi yahuValla 1ay oldu oynamiyom kumardan beter yaptı beni 10k temiz yatırdım buna..
Orası öylede kumardan uzaklaşmak için satmıştım buna aşırı oynuyodum iddaa..bı kupon parası deyip çip almaya başladım devamlı verdiğim paradada degilimde burdada hep şikeBnde cok oynuyorumda daha 1lira yatirmadim niye para yatiriyorsuñki bide 10k!ne kazanicaksin kardes 10 k yatirilirmi yahu