Bir sene bu telefon icin para biriktirirse, kendiside inek oluyor çokta fikir verme dost.O paraya 2 tane inek al seneye 6 ineğin olsun. 5 sene sonra onlarca ineğin olsun. diyebilirler ama sen bilirsin yine de
aga bu paranın 100 k sına git pc al 50 k ya telefon ben anlamıyorum ne bu telefon havanız salaklık dostum tamamenDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
ülke herzaman bitikti dostum ilk yıllarından itibaren1 telefon için 1 sene.. Üç bin yıllık devlet! embesilliği! Ülke bitmiş..
En basit tabirle öyle. Şuan bu mesajıandroid şaomi redmi 11plustan yazıyorum 🤣aga bu paranın 100 k sına git pc al 50 k ya telefon ben anlamıyorum ne bu telefon havanız salaklık dostum tamamen
Neye göre kime göre 1 yıl insatta çalışsan 2 ayda alırsın mesleğin varsa biraz yardır mesai falan yine alırsın bir yil neDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
ya aga 2022 de aldım bitane tel hala kullanıyorum her işimi görüyor zaten evde pc var evdeyken telefona bakmıyorum bile adam telefon alıp akşama kadar instada takılacakEn basit tabirle öyle. Şuan bu mesajıandroid şaomi redmi 11plustan yazıyorum 🤣
Çok para beDostlar 1 sene biriktirip bu telefonu alsam sizce mantıklı bir hareket olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 841738
Yapacak bişey yok bazıları telefon ve gösterisi seviyor. Ben de anlamam ama, saygı duyarım ne diyeyim.ya aga 2022 de aldım bitane tel hala kullanıyorum her işimi görüyor zaten evde pc var evdeyken telefona bakmıyorum bile adam telefon alıp akşama kadar instada takılacak
öyle bir param olucak şu anda kendimi çok rahat çeviririm poker ileYapacak bişey yok bazıları telefon ve gösterisi seviyor. Ben de anlamam ama, saygı duyarım ne diyeyim.